V-ați gândit vreodată să vă transformați viața Într-un roman?

„Romancierul demolează casa propriei sale vieți pentru a construi, cu cărămizile, o altă viață: cea a romanului său.” Kundera, M.

De un an și jumătate , căpătase obișnuința de a evita cu scrupulozitate raionul de ficțiune penttru a nu da peste el. Căci de câte ori îl întâlnea din întâmplare, în metrou, în autobuz, pe un afiș publicitar sau la terasa unei cafenele, se întrista și îi venea să plângă. Atunci când colegele de facultate îi vorbeau despre el (adică de cărțile lui), abia se abținea să nu le spună: „Am condus un Bugatti cu el, am traversat deșertul mexican cu el, am trăit la Paris cu el, am făcut dragoste cu el…”.

Ba chiar, uneori, văzând cititorii cufundați în al treilea volum al trilogiei, nu se putea împiedica să nu încerce un pic de mândrie și, de data asta, ea era cea care ar fi vrut să le spună: „Datorită mie puteți citi această carte! Pentru mine a scris-o!

Citi titlul noii cărți: Fata de hârtie.”

(….) Era povestea ei!”

Personal, îl ador pe Guillaume Musso și cred că ar trebui să-l „degustați” și voi! Poate pe viitor, postez câte un paragraf din ceea ce scriu eu?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s